:)


Bild från i somras, haha ;)



Känner att jag mår så sjukt bra just nu! Har dom härligaste vännerna man kan ha, det är lov ! Kan det bli bättre?! Okej, kärleken kanske inte går så bra. Men just nu så skiter jag fullständigt i det. Jag har mina vänner och det räcker just nu. Vänner går alltid före! Men det ska ändå bli skönt att åka till landet och ta det lugnt. Kan jag ladda upp sig in för helgen då ;) Nu ska jag sova skriver kanske imorgon innan jag åker om jag hinner!

Lördags kväll

Var hemma hos Robin ikv igen med samma folk. Vi kollade film och pratade mest :) Nu ska jag sova för imorgon åker jag till landet och kommer hem på tisdag eller onsdag !
Puss

Linda Pontus Julle Jag

Fredag kväll

Igår var det skola, va på jättebra humör hela dagen i skolan typ, kändes jättebra! På kvällen va jag, Linda, Julle, Pelin, Robin och Pontus hemma hos Robin! Fan vilken skööön kväll alltså, den är värd att minnas ;) Både skratt och tårar men ändå en bra kväll. Blev lite knas på slutet bara, hm..
Kom hem runt halv ett och då kollade jag och Marcus film sen somnade vi.

Lite bilder från igår









I början var allt bra sen så, ja :)






Meet me halfway



I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you
And all those things we use to use to use to do
Hey girl, wuz up, it use to be just me and you


Torsdag 25/2

Hade bara två lekioner i skolan idag så slutade klockan elva. Hur skönt som helst! Jag gick hem och pluggade lite sen somnade jag på soffan (a) Klockan två drog jag upp till Vällingby och mötte Linda. Vi gick runt lite sen gick vi till gymmet och jag provtränade med Linda och hennes mamma.
Nu sitter jag och lyssnar på musik, skriver en reflektion om förintelsen och dricker kaffe! Vuxenpoäng till mig ;)
Kisses

pontus jonas malin och jag


Sju år ?!



Alltså förlåt, men flickorna som dansar är sju år?!
Självklart, dom är duktiga för att vara så unga.
Men ja, ser ganska mycket ut som dom strippar :s
Undra vad föräldrarna säger om det, haha


Onsdag 24/2

Dagen började segt. Så himla nere just nu så har ingen ork i skolan. Men kämpar på iaf :) Hade redovisning i NO, tyckte faktskit att det gick bra. Har nyss ätit middag och nu ska jag skriva klart min So. Hade tänkt skriva klart den idag och sen kolla igenom och ändra lite imorgon! Men så fort man går in på datan blir det facebook, bloggar, bdb, msn osv osv. Plugget kommer alltid i sista hand, hah ;)


We were meant to be, supposed to be, but we lost it.

Har ätit middag nu, kycklingsallad blev det, gott och nyttigt! Om ca. 10 min kommer gästerna, men det ska tydigen inte komma så många så det blir skönt. Försöker gämföra förintelsen med något annat folkmord just nu, men vad jag ska göra som gämförelser har jag ingen aning om?
Jag har lång dag i skolan imorgon, trååkigt! Orkar verkligen inte det just nu. Plus att jag har redovisning i NO.
Whatever ska fortsätta med förintelsen nu, skriver säkert senare!

Haninge bror

Är i Haninge nu, vi är här och ska fira Tess som fyller 14 idag , grattis! Sitter och försöker plugga, går ju så där ;) Har ingen aning om när gästerna kommer faktsiskt :o
Någon som kan tipsa om lite bra låtar kanse ? ;)
puss


Me and Tess, sum-09

Skärholmen

Kom nyss hem från Skärholmen. Har varit där med familjen och kollat lite! Köpte två tröjor, ett midjeskärp och ett par leggins :) Kan visa bild sen om jag kommer ihåg.
Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat, men ska duscha lite fort innan. Ikväll ska jag hem till pappa igen och imorn är det skola. Men har sjukt chill dag, sånt gillar vi!
Kissies


Lördag kväll

Vill ni veta vad jag gör på en lördagkväll ?
Jo, jag pluggar. Haha tönt, jag vet. Men vafan, har inte lust att göra något annat! Vi har gäster, ska vara social sen om jag orkar :) Mår lite bättre nu, kanske. En tjej skrev till mig att man ska skriva upp alla problem på ett papper, tända eld på det och se hur bitarna flyger iväg. Tror ni det funkar? Ska testa iaf, det kan man alltid göra :)
Åh, vill bara ha tillbaka dem bra tiderna. Äckelvinter. Men det blir bättre, det blir det alltid.


min bebisvovve när hon va liten :) miss u


Snälla, acceptera att jag inte vill prata om det.


Jaha.

Nu får man tydligen inte skriva vad man vill vart man vill. Kul att man inte får skriva vad man tycker. Kul att man inte får skriva vad man känner. Fuck you. Dåligt humör idag, yes. Men, ska inte låta det gå ut över andra. Har lärt mig att ha saker inom mig. Det försvinner med tiden lixom. Jag är stark. Jag klarar mig själv, typ.
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag vill bara slå något !!!!!

Dagens

Fick bara lust, det var ett tag sen.

Dagens humör: Ganska trött men annars glad ! :)
Dagens mående: Ont i halsen :(
Dagens borde: Inget speciellt
Dagens frisyr: Uppsatt just nu
Dagens smink: Mascara och puder
Dagens klädsel: Mjukis, linne och stoooor tröja
Dagens planer: Plugga, sova sova sova
Dagens materiella vill ha: meteriella ?
Dagens längtan: Att det dagen ska vara slut
Dagens fundering: Finns många
Dagens beroende: Te
Dagens tråkigaste: Inge pengar på mobilen ..
Dagens tidning: Ingen
Dagens vill ha : Sushi


Måste börja skriva oftare

Jag är sämst på att uppdatera, jag vet. Är hemma från skolan idag. Gick dit sen hem igen efter en halvtimme. Har ont i halsen och är hur trött som helst. Har inget comviq kompis heller. Allt är knas. Men utöver det mår jag ganska bra. Har lite planer för helgen. Träffa Viktor och lämna lite saker, prata ut massa med Josefine, träffa Natalie om hon kan, och träffa C I think :)
Ska snart åka och handla lite med pappa snart, måste köpa glass till min hals.
Skriver senare.

Kan någon bara se eller höra ?



Det svider i hjärtat när man ser det här på sin pappas fb. Man ställer sig direkt frågan, vad har vi gjort för fel. Jag tänker på den dagen vi kanske inte finns längre. Vem säger att jag och Marcus inte dör före dig. Kommer du ångra dig då ?
Jag kan inte säga att jag inte har tänkt : Åh, mitt liv skulle vara så mycket lättare och skönare utan föräldrar!
Men sen när jag har tänkt över vad jag har sagt så kommer jag på att det jag har sagt att fel. Jag har alltid ångrat mig efter. För jag har tänkt på den dagen ni inte finns längre.
Jag är glad att jag har er. Ni har lärt mig allt jag kan. Och jag tackar er för det. Men pappa, när det gäller det här så vet jag inte vad jag tycker längre.
Jag lägger inte ut det här för att vara taskig mot dig.
Men vad ska jag göra ?!


Måndag 8/2

Tiden går fort nu för tiden, helt galet fort :o Är hemma själv nu, pappa och Marcus är hos min faster. Jag pratade med baby nyss, nu ska han på hockey träning. Började kolla på en film förut, "Om en pojke" heter den! Än så länge tycker jag den verkar bra, men har bara sett ca. 50 min på den. Ska nog ränka lite matte sen, men måste sova tidigt eftersom jag har nationella prov imorgon, i svenska. Har vg i svenska och känner mig ganska säker så det blir nog inga problem :) Så jag ska upp ca. halv sju imorgon bitti så jag hinner äta frukost eftersom jag inte göra det annars!
Nu ska jag kolla klart på filmen, och äta godis, hihi (a)


Landet i somras, vill tillbaka nu !!!
Btw, den bilden togs samma dag som jag och Viktor blev tsm ;)

Söndag 7/2

Skriver aldrig. I know. Men har inte tid och lust. Två nationella prov och två till prov den här veckan, inte nice ;) Det har dykt upp massa minnen i mitt huvud nu. Inte bra alls.. :/ Börjar tänka på hur det var för snart ett år sen. Varma kvällar, min och josefines speciella plats på berget som även fler har fått ta del av, långa nätter, nattcigg och så mycket mer. Det gör ont i hjärtat. Varför just nu? Jag borde vara lycklig, jag borde inte tänka så här. Men det gör jag. Och det finns inget att göra åt det.


I'm sorry..


Tisdag 2/2

Har väl inte hänt något spec idag, som vanligt. Lunchen va kul, sorry bebb ;) Efter skolan gick några hem till Linda och fixa gelenaglar. Men två av mina har gått av och en gick sönder så tog bort dom andra. Efter middagen drog jag och bror till Åkermyntan och köpte cola och godis, hihi (a)
Har nyss kollat paradise och nu ska jag lägga mig i sängen och ringa min baaaaby !
Goodnight!

btw, tack för att ni finns.
tack för att ni förstår.
ni betyder.

RSS 2.0