åland


om några timmar åker jag till landet och imorn till åland !
kommer hem den 14:de igen .

så det blir ingen uppdaterin förren jag kommer hem,

om jag inte har tur att kankse få låna grannarnas data (a)


veckan

har precis vaknat, sorry för att jag inte har skrivit på ett tag. men kan berätta lite kort om dagarna.
tisdag: viktor kom till mig tidigt, vi käkade lite sen drog vi med jossan, marcus, emelie, mikaela, lollo, kaisa och en tjej till och badade vid mölle. va där hela dagen och resten av kvällen spenderades med pojkvän.
onsdag: viktor kom till mig tidigt igen och vi käkade frulle. efter det åkte vi med några i familjen till skärholmen och kollade lite. sen på kvällen åkte jag hem till pappa. när jag hade kommit hit träffade jag linda, pel, jocke och matte. vi åkte till jocke och badade bubbelpool sen kollade vi på film, mys !
torsdag: älskling kom till mig runt 10 i 9 på morgonen, stackars, han åkte hemifrån kl 20 över sju för min skull, gullunge ! vi va hemma ett tag sen gick jag, viktor och marcus ner till tempeludden och träffade elin och linda. efter ett tag kom ankan och belin också, kul att träffa dom igen :D vi badade och solade och efter ett tag gick vi hem igen. jag och viktor låg och kollade film ett tag, sen åkte vi till vällingby med några och kollade runt lite. på kvällen kollade vi på film med familjen och så.

nu sitter jag och lägger in lite musik på mobilen och älsklingen ligger och sover i min säng bakom mig, haha sötnoos :) tror jag ska försöka väcka han nu, wish me luck !

jag älskar dig viktor karlsson <3

RSS 2.0