Sista dagen i Juni

Idag har jag legat inne och kollat film med älskling. Lagade sen middag (gjorde det igår med), blev köttfärsbiffar och potatis, gott! Imorgon ska Viktor jobba så han sover inte här inatt :(
Ska nog kolla film snart, blir nog "Hitler, rise of evil" haha :D
GODANTT!

Här kommer lite bilder också ;)




Emelie&Jag



Mickan, Viktor,Jag, Marcus, Jossan&Emelie
 


Bror&Jag



Mina söta bebisar


Minigolf i Slagsta!

Jag och älskling tog bussen till Hallunda, köpte sushi och började gå till stranden i Slagsta. Där åt vi lunch, alltså sushin, sen spelade vi minigolf ;) Slutade lika, 94 poäng till båda, bra jobbat! Nu sitter vi hemma och ska snart kolla klart på filmen "The last house on the left" tillsammans med mamma!

Älskar dig mamma!


Tisdag

galet fint väder ute! I skuggan på min baksida är det redan 20 grader. Det gillar vi (Y) Det är bara jag vaken här hemma, och alla jobigga kattungar... haha. Ska snart gå ner och väcka min älskling, för vi ska åka iväg snart. Vet inte riktigt än vad vi ska göra, men det blir picknick någon stans och kanske minigolf, eller bada och sola bara! Har även en lite överraskning till han (a)
Kisses


Måndag 28/6

Idag har jag varit i Skärholmen med mamma, Emelie och Viktor. Kollade runt lite med köpte faktiskt inget förutom i tjocktröja, fast det köpte jag tidigare i Tumba! Nu håller mammas man på att starta grillen, mums! Vet inte riktigt vad som händer ikväll men jag och Viktor köpte en film "The last house on the left" eller vad den hette ;) Så det blir väl myskväll med film, popcorn, läsk och mys x10 !


Glad midsommar!

HAR NYSS SPELAT BRÄNNBOLL MED VÄNNER OCH FAMILJ, TREVLIGT TREVLIGT! NU SITTTER JAG, MARCUS OCH EVVE I MIN SÄNG OCH CHILLAR MEDANS VIKTOR SOVER ;) SNART BLIR DET MIDDAG SEN BÄR DET AV TILL VIKTOR DÄR KVÄLLEN AVSLUTAS MED SAKER SOM HÖR MIDSOMMAR TILL :D PUSS PÅ KINDEN

Viktor bloggar

Tjena :) nu ligger jag i sängen med älskling, nu ska vi gå och duscha ;) riktigt mysigt! Peace out

Bloggar från älsklingens mobil

SITTER I SOFFAN MED BROR ÄLSKLING OCH DYSTER :) VI KOLLAR MASSA PARODIER AV OLIKA SAKER, GALET KUL !! SNART SKA VI VÄL KOLLA FILM ELLER NÅGOT DET BLIR MYS ;) NU BÖRJAR DET BLI JOBBIGT ATT SKRIVA EFTERSOM DET ÄR TOUCH! PUSS&KRAM

Måndag 21/6

Igår kväll kom jag till mamma. Gosade först lite med kattungarna sen drog jag och några ut och spelade basket och chillade. Dom började spela fotboll och då gick jag och träffade Danne. Sen mötte vi hans kompis Crippa.
Idag ska jag träffa älskling, han jobbar nu men kommer hit senare och sover här!

Bebisarna+mamman när dom va små.
Bättre bilder kommer sen när jag hittar kameran ;)


You only get one shot

Har nyss varit och träffat Linda en liten stund, och nu är jag hemma igen. Ska snart äta middag tror ja sen ikv kommer min älskling hit! Ska handla lite senare också, mat och sånt tills vi åker tills chrilles landställe :)
PUSS

Du är det finaste jag har lillebror, ÄLSKAR DIG MEST! <3

Ny vecka

Fick bara lust att uppdatera lite fort. Finns inte så mycket att skriva men idag blir det mest chill, ska iväg och handla lite med några kompisar eftersom imorgon ska jag och några åka iväg till Chrilles landställe och va där tills torsdag! Det kommer bli galet kul. Åka båt, fiska, bada, sola osv!


Bara massa bilder

Eftersom jag inte har skrivit på en vecka, så kan jag förklara det som har hänt under denna vecka med bilder ;)


Balen


Enhetsdag, min mentorsgrupp


Grillning i Tempeludden


Älskling har tatuerat sig


Jag, Viktor & Marcus, skolavslutning!


Jag, Linda, Pelin & Mich, skolavslutning!


Jag & Mich, skolavslutning!


Jag&Älskling, skolavslutning!

Såå, det var lite bilder iaf ;) peace


Bal 2010

Det var bal i skolan igår, trevligt :) Verkligen en kväll att minnas!
Idag ska jag kanske upp till skolan en snabbis, sen ska jag nog träffa Mich. Senare ikväll ska jag kanske träffa Mikaela sen min baby!
Bilder från balen kommer så fort jag har fått tag i några ;)

peace

jag igår


RSS 2.0