Sista dagen i Salem

Imorgon åker jag vill hässelby igen, och på lördag morgon åker jag, pappa och marcus till åland och är där ca. En vecka! Det ska bli skönt. Älskar verkligen att vara där eftersom det är så lugnt :) Kisses

Dom tre vännerna och jerry

Har nyss kollat på film med älskling, dom tre vännerna och jerry ;) nu ska vi typ sova. Köpte Ny mobil idag, var även och övningskörde lite. Lär köra lite imorgon också! Till middag idag blev det sushi buffe, hur gott som helst! Puss

Inte bloggat på länge

Har inte varit hemma så  mycket, så har inte haft tid att blogga! Men va iaf hos Linda med henne och Elin i lördags. Vi åt middag tsm, spelade kubb, lyssnade på musik och satt och snackade massa. Mysigt (Y) I Söndags åkte Jag, familjen + Viktor på kryssning, det va kul!
Idag va jag och övningskörde första gången, huuuur roligt som helst :D Och imorgon kanske jag ska köpa ny mobil.. :)


3/7

Jag och Viktor va i Heron och kollade på Beck igår ju! Det var hur spännande som helst, trodde jag skulle dö ett tag, haha! Sen åkte vi hem, åt lite chockladdoppade jordgubbar sen gick vi och la oss ;) Idag ska jag åka till Hässelby där jag inte har varit på ca. 2 veckor och sova hemma hos Linda. Vi ska laga middag och ha lite girltime ;) Och imorgon åker jag in till stan och möter min familj + Viktor och så åker vi på kryssning tills måndag!
Nu ska jag nog gå ut och lägga mig och sola.
PUSSAR


Summer day!

Har varit med mamma, Marcus, Emelie och Viktor och plockat jordgubbar idag, 4 kilo! ;) Åt jordgubbar med glass + har gjort chokladdoppade jordgubbar. När som helst ska jag börja fixa mig och så ska jag och Viktor åka till Hallunda och äta sushi. Vi ska köpa sushi i Hallunda centrum, sen ta med oss det och sätta oss ute på en äng och äta, gott! Efter det ska vi åka till Heron city där vi har bokat biljetter till den nya Beck- Levande begravd. Har hört att den ska vara väldigt bra!

PUSS

Du är underbar, mitt allt. <3

Nu är min älskling här :D

Idag har jag suttit hemma och tagit det lugnt med mamma! Sen gick vi ner till centrum ett tag och handlade lite. Nu är min baby här, vi ska snart äta middag hela familjen ;) Ikväll blir det myyyyyyyys!
Pussss

Här är jag och min älskling Ådi (Esso) (a)

Torsdag 1/7

Tråkigt väder idag. Sitter ute i köket med mamma och hennes kompis, dom pratar om barn, förlossning, gravida personer och lalala. Det enda man har lyssnat på i snart två timmar, haha ;) Ska kanske åka och möta Marcus och Viktor i stan sen, så kanske vi åker och köper sushi, gottgott!


RSS 2.0