Miss you my friend

Vart har du tagit vägen? Vart har vi tagit vägen? Jag trodde inte att vi kunde glida ifrån varandra så här. Det känns som om jag lever i en dröm. Men inte en sån dröm med lyckligt slut, nej. Får jag spola tillbaka tiden? Och ändra på lite saker. Snälla, för bådas skull. Jag tror att du behöver mig lika mycket som jag behöver dig. Du var en man kunde lita på. En jag alltid kunde höra av mig till om jag behöve prata. Du fick mig alltid på bra humör. Men vi hade en deal. Jag höll min del av det. Men inte du. Det är inte ditt fel. Utan också mitt. Förlåt. Jag finns alltid här. Men det är svårt att ha en vän som tar drogerna före allt annat. Jag går runt med en klump i magen varje dag. Rädd att det har hänt något. Vissa kvällar kan jag inte sova. Jag tänker på vart du är. Vad du gör. Vilka du är med. Please. Kom tillbaka, min vän.


Oj..

Jag suuuger verkligen på att uppdatera! Men jag gör mitt bästa, typ (a) Kom från skolan för inte så länge sen. Sitter och dricker redbull och äter godis nu, tjockis ;) Väntar på att Viktor ska komma hit snart. Han ska möta min mamma i Alvik och så skjutsar hon hit honom.
I veckan har jag fått reda på 3 prov som jag har gjort i skolan. På HK muntliga fick jag VG, so uppsats VG+ och nationella Svenska VG+ ! Så grymt nöjd jag är !
Ikväll ska jag iaf chilla med Viktor. Vi ska typ kolla film, eller något :)
peace


btw, ny bild för en gångs skull!
ser typ ut som ett babyface -.-'

I was born to tell you I love you

Blev massa knas idag när jag var hos mamma. Så jag gick ut, tog några cigg och visse inte vart jag skulle ta vägen. Så ja gick hem till Vicki, min räddare i nöden. Jag pratade, hon lyssnade. Hon pratade, jag lyssna. Så jävla skönt och få ut allt! Åt middag där med henne och Sara sen gick jag och Vicki hem och så skjutsade mamma mig och marcus. När vi kom hem kom Linda och Julle hit.
Nu sitter jag och ´Marcus och kollar på Wallander. Så jävla bra! Sen ska vi sova.


Tack för att du finns!

Söndag 7/3

Har nyss vaknat, sov jättedåligt inatt. Vet varför och jag önskar att allt bara kunde ta slut. Skulle egentligen ha träffat en person idag. Men får se hur det blir med det. Om vi träffas så vet jag att det iaf är sista gången vi ser varandra, för jag har bestämt mig nu! :)
Ska till Hässelby igen senare ikv sen är det skola imorgon, uuusch -.-'


Rubrik

Kom hem från Nyköping för inte så länge sen. Var där och kollade när min syster spelade fotboll, inget mer. En timme dit och lite mer än en timme hem. Glömde mobilen hemma också, lyckat va ? ;)


Har du glömt



En tår faller ner för varje steg
Nu går han sin väg efter allt detta svek


Lördag 6/3

Ska snart rulla iväg med mamma till Nyköping som det tydligen var, inte Västerås ;) Så vi åker alltså till en annan del av köping, tänkte provspela för det programmet ni vet ? Kom på att båda jag och mamma säkert passar in där, så vi får se om vi kommer med ! :D Så vi ska hälsa på dem som är med där och sen åka och kolla när min syster spelar fotbollsmatch.
Så nästa gång ni ser mig lär vara på tv !
Peace

Nästan en vecka sen..

.. jag skrev sist. Men har ändå inget intressant att säga. Ingenting händer i mitt liv. Eller rättare sagt, för mycket händer för att det ska räknas som ingenting. Okeeej, jag vet inte vad jag pratar om. Imrgon ska jag och mamma till Västerås tror jag. Skulle vara kul att flytta dit kanske. Något att tänka på ?



Snälla, ett sms.
Ett ord från dig,
det är det jag behöver,
för att min dag ska
bli räddad.

RSS 2.0