haha !

en sak som jag hittade på michelles gamla blogg, allt stämmer typ :o

Elvira är den ordenliga. Hon planerar om vi ska nånstans och städar. Det är hon som tar hand om dom andra och är som en storasystser eller tillochmed mamma. Hon ger råd och hjälper om nån av dom andra får problem, men det är inte alltid vi lyssnar på henne. Elvira är en mycket kärleksfull men ibland kan hon vara ganska irriterad och ibland själv irriterande. Hon har en lite egen humor och michelle och angelica misstolkar allt. Elvira är den seriösa och är duktig i skolan. Men hon är knappast allvarlig hela tiden. Men hon lyckas i livet och hon är världens bästa flickvän. hon är trogen och ärlig.


Angelica är den tankspridda och pojkgalna. Det ända hon snackar om är pojkar och utseende. Hennes liv strular och hennes kärleksliv är inte alltid på topp. Om hon blir dumpad går hon vidare och till nästa kille, även fast hon försöker vara en bra flickvän funkar det inte alltid. Angelica kan få riktiga pms utbrått och skrika på Elvira för allting. Men hon har bra sidor också. Det är hon som drar iväg vännerna till ställen. Hon har svårt att komma över saker och hennes humor är alltid på topp. Hon garvar ofta åt sina skämt och har förmågan att misstolka allt. Hon är också expert på att skämma ut sig och skrika saker som ; Titta han där vad ful han är ! på mcdonalds så att alla tittar och hon är inte alltid så smart och himla lättlurad. Men hon är oftast glad!


Michelle är den slarviga och stökiga. Elvira och Angelica försöker ofta hjälpa henne så hon fixar i skolan. Eller dom försöker. Hon är expert på att slösa pengar. Hon är flummig, våldsam och allmänt speciell. Hon blir ganska lätt sur men rätt oseriöst. Hon är otroligt översocial och märker inte när hon skämmer ut sig. . Hon är ganska skrikig. hon skrattar väldigt mycket och är oftast glad. Hon försover sig ofta. Hon kan inte laga mat och inte kan hon rita heller för den delen!
Hon pratar jämt om magruter rakade killar och hål i ögonbrynet och är väldigt Lättirriterad . Hon är nog den som har mest energi och ibland kan det bli ganska jobbigt. Hon pratar HELA tiden i telefon, sms:ar eller snackar om hennes killar.

michelle, jag & elvira för snart ett år sen


Kommentarer

Langa en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0